nlen

Slotbijeenkomst Metropool XV

Op donderdag 21 februari 2019 vond de slotbijeenkomst plaats van de leergang Metropool XV. Metropool is een opleiding bestemd voor talentrijke medewerkers in de publieke sector werkzaam op het lokale en regionale niveau, die zich bezighouden met (groot)stedelijke vraagstukken. De opleiding biedt deelnemers kennis en vaardigheden om zich te ontwikkelen tot medewerkers die een spilfunctie kunnen vervullen in hun organisatie.

Metropool is op verzoek van de vier grote gemeenten Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht (G4) ontwikkeld. Het is een opleiding met aandacht voor zowel inhoudelijke aspecten van het openbaar bestuur als persoonlijke en professionele vaardigheden. De NSOB verzorgt de cognitieve onderdelen, waarin diverse hoogleraren hun kennis voor deelnemers vertalen naar de praktijk. PBLQ traint de vaardigheden binnen het programma, die erop gericht zijn de deelnemers te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De slotbijeenkomst vond plaats in Het Timmerhuis te Rotterdam. De deelnemers werden toegesproken door drs. Marieke Klösters MCA, directeur Concernstaf en Strategie van de gemeente Rotterdam. De deelnemers hebben vervolgens hun certificaten verkregen uit handen van de decaan Arthur Ringeling, de opleidingsmanager Nancy Chin-A-Fat en de trainers Michiel Kochen en Arjan Lautenbach. De bijeenkomst werd tenslotte feestelijk afgesloten met een borrel.

De geslaagde deelnemers van Metropool XV zijn o.a.:
Annemarie Bodaar, Gemeente Den Haag
Vincent Boezen, Gemeente Rotterdam
Rianne Boot, Gemeente Utrecht
Erik Jan Bosch, Gemeente Den Haag
Bienta Burleson, Gemeente Amsterdam
Eline Dekker, Gemeente Utrecht
Frank Jansen, Gemeente Den Haag
Ria Logtenberg, Gemeente Amsterdam
Erik Jan Kleingeld, Gemeente Rotterdam
Robbert Meijers, Gemeente Utrecht
Anita Olsthoorn, Gemeente Rotterdam
Abdullah Pehlivan, Gemeente Utrecht
Gerhard Schoonvelde, Gemeente Utrecht
Avril Schreurs, Gemeente Rotterdam
Ruth Visscher, Gemeente Amsterdam en
Petra Witteman-Koning, Gemeente Den Haag

Proficiat!

 

 

 

 

Summer course Integriteit in het openbaar bestuur (29 en 30 augustus 2019)

De tweedaagse summer course Integriteit in het Openbaar Bestuur gaat...lees meer

Start Leeratelier Strategisch Hoger Onderwijsbeleid op 14 november 2019

Op donderdag 14 november 2019 start de zesde uitvoering van...lees meer

De nieuwsbrief is uit!

Nieuwsbrief nr. 04 | Juli 2019...lees meer
Meer informatie
deel

De NSOB biedt hoogwaardige, uitdagende en innovatieve opleidingen, leerateliers en masterclasses, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk.

denktank

De kennisfunctie van de NSOB komt naar voren in haar rol als denktank. De denktank van de NSOB verzorgt praktijkgericht én wetenschappelijk ingebed onderzoek.