nlen

Nieuwe opleiding! Kenniswerkplaats Vrijmoedig Vernieuwen

Hans Vermaak & Mark van Twist presenteren…

De Kenniswerkplaats Vrijmoedig Vernieuwen

Vernieuwen kan vanzelf gaan, maar niet altijd de kant op die je wenst. En de kant waar we heen willen, krijg je niet zo maar voor elkaar. Vernieuwing is een ambacht. In het hart van elke vernieuwing zien we mensen die onderliggende patronen rond vraagstukken onderkennen, die betekenis genereren, verandering vormgeven en daarin positie pakken en zichzelf op het spel zetten.

Wie verantwoordelijkheid pakt voor vernieuwing heeft er dan ook zeker twee vakken bij: werken met betekenis en scheppen van beweging. Beiden zijn onmisbaar voor vernieuwers. Middels een coproductie onder leiding van Hans Vermaak en Mark van Twist zullen essenties van beide vakgebieden in de leergang toegankelijk worden en verken je de toepassing ervan in eigen omgeving.

De Kenniswerkplaats Vrijmoedig vernieuwen is geschikt voor mensen die vrijmoedig willen staan tegenover vernieuwing; mensen die nu al met enig succes werken aan vraagstukken in hun eigen omgeving en die hard willen leren om dat nog effectiever te doen.

Start: woensdag 20 februari 2019. Onderdeel van de selectieprocedure is een intake. Klik hier voor meer informatie

Voor vragen of meer informatie over het leeratelier kunt u contact opnemen met de opleidingsmanager Ilsa de Jong via 070-3024915 of via jong@nsob.nl

Een zomeravond met Uri Rosenthal

Benieuwd naar alle ins en outs van de imposante loopbaan...lees meer

Leeratelier toezicht en naleving – 15de editie – afgerond

Op dinsdag 18 juni 2019 vond de slotbijeenkomst plaats van...lees meer

In memoriam: Léon de Caluwé

Meer informatie
deel

De NSOB biedt hoogwaardige, uitdagende en innovatieve opleidingen, leerateliers en masterclasses, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk.

denktank

De kennisfunctie van de NSOB komt naar voren in haar rol als denktank. De denktank van de NSOB verzorgt praktijkgericht én wetenschappelijk ingebed onderzoek.