nlen

Boekenavond VB over ‘Woorden Wisselen’ en ‘Framing’ 19 september

De Vereniging voor Bestuurskunde heeft een nieuwe rubriek ‘VB Boeken’. De eerstvolgende editie van de rubriek ‘VB Boeken’ is op donderdag 19 september en u kunt daarbij aanwezig zijn. Deze rubriek VB boeken wordt middels podcast verspreid.

Hans Bosselaar en Marcel Boogers gaan met in gesprek met Mark van Twist over zijn boek ‘Woorden wisselen’: Taal is essentieel. Taal zegt wat er wordt gemaakt én maakt wat er wordt gezegd, ongeacht of het nu gaat om besturen, organiseren of adviseren en met Hans de Bruijn over zijn boek ‘Framing’: over de macht van taal in de politiek.

Wij ontvangen u graag op 19 september in de Kanunnikenzaal van het Academiegebouw Universiteit Utrecht, Achter de Dom 7a te Utrecht (1e verdieping).

19.30 – 20.00 uur ontvangst met koffie/thee

20.00 – 21.30 uur gesprek met de auteurs

21.30 – 22.00 uur afsluiting met een drankje/hapje

Aanmelden kunt u doen via deze link.

Een eerste uitgave van de podcast hiervan hebt u onlangs al kunnen beluisteren. Hans Bosselaar ging in gesprek met Mark van Ostaijenover zijn laatste boek ‘Wij zijn ons’ en met Willem Tommelover ‘Veerkrachtig bestuur’. https://www.bestuurskunde.nl/podcast/

Start Leeratelier Strategisch Hoger Onderwijsbeleid op 14 november 2019

Op donderdag 14 november 2019 start de zesde uitvoering van...lees meer

Winter course Ambtelijk Vakmanschap op 21 en 22 november 2019

Op 21 en 22 november 2019 start de winter course...lees meer

Column Jorren Scherpenisse: Tablet-toezicht: denk niet te makkelijk over de keerzijdes

Jorren Scherpenisse heeft voor Toezine een column geschreven: "Tablet-toezicht: denk...lees meer
Meer informatie
deel

De NSOB biedt hoogwaardige, uitdagende en innovatieve opleidingen, leerateliers en masterclasses, waarin altijd een brug wordt geslagen tussen theorie en praktijk.

denktank

De kennisfunctie van de NSOB komt naar voren in haar rol als denktank. De denktank van de NSOB verzorgt praktijkgericht én wetenschappelijk ingebed onderzoek.